Siyaset
Giriş Tarihi : 14-01-2024 11:05

Furkan Çil: Şenol Dinç ile birlikte yürümek gücümüze güç katmıştır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erenler Belediye Meclis Üyesi Adaylığına başvuran Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, “Şenol Dinç gibi bir ağabeyimizle birlikte yürümek gücümüze güç katmıştır” açıklamalarında bulundu.

Furkan Çil: Şenol Dinç ile birlikte yürümek gücümüze güç katmıştır

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, Büyük Birlik Partisi (BBP) Erenler İlçe Başkanlığı’na giderek Belediye Meclis Üyesi Adaylığına başvurdu. Başvuru dilekçesini BBP İlçe Başkanı Ali Fuat Kırık’a teslim ederken, Başkan Kırık Erenler için hayırlı olmasını temenni etti.

Partinin İlçe Binasında düzenlenen toplantıya BBP Erenler İlçe Teşkilatı, Alperen Ocakları Sakarya İl Teşkilatı’nın yanı sıra Başkan Furkan Çil’in ailesi ve sevenleri yoğun katılım sağladı.

Başvurusunun ardından açıklama yapan Çil, “Zaten Erenler bölgesinde çok güçlüydük. Erenler Belediye Başkan adayımız sayın Şenol Dinç ile birlikte bir çağ atladığımıza inanıyorum. Biz her zaman bu harekatın içerisindeydik. Bu harekatın içinde olmaktan da şeref duyduk. Belediye seçimlerinde kişiler çok önemlidir. Bu nedenle içimiz çok rahat. Şenol hocamız gibi değerli bir ağabeyle birlikte olmak, onunla birlikte yol yürümek, bir dava adamıyla halkın içinden gelen bir hizmet adamıyla yolumuza devam etmek gücümüze güç katmıştır. Biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni