Siyaset
Giriş Tarihi : 07-01-2024 12:26

Karataş: Ortak akılla yönetilen Erenler için elimizi taşın altına koyduk

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Osman Karataş, LC Haber’i ziyaret etti. Gazeteci Candan ile görüş alışverişinde bulunan Karataş, “ortak akılla yönetilen Erenler için elimizi taşın altına koyduk” dedi.

Karataş: Ortak akılla yönetilen Erenler için elimizi taşın altına koyduk

LC Haber Ajansı’nı ziyaret eden AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Osman Karataş, LC Haber İmtiyaz Sahibi, www.lchaber.com Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan ile görüştü.

“Erenler daha modern olmaya müsait bir arazi”

Gazeteci Candan’a seçim çalışmalarından bahseden Karataş, önemli açıklamalarda bulundu. 2 dönemdir aday adayı olduğunu belirten Karataş, “2 yıl sonra Erenler’e dönüp baktığımızda fark edilir değişiklikler olmazsa ben kendimi başarısız ilan edeceğim” şeklinde iddialı konuştu. Açıklamalarına devam eden Karataş şu ifadelere yer verdi; “görev Cumhurbaşkanımız tarafından uygun görülüp bana verilirse, 2 yıl sonra Erenler’e dönüp baktığımızda fark edilir değişiklikler olmazsa ben kendimi başarısız ilan edeceğim. Çünkü Erenler potansiyel mevcut, gelişmeye ve daha modern olmaya müsait bir arazi. Fakat değeri daha ne yazık ki bilinmiyor. Erenler’in bu şansızlığını ortadan kaldırmak için 2024 seçimlerinde aday adayı olduk.

“Erenlerli halkımıza hizmet etmek için yola çıktık”

Seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkıp Erenlerli halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Bu manada toplamda 24 projemiz var. Bu projelerin hepsi; orta, uzun ve kısa vadede olmak üzere 3 safhadan oluşan ve bu proje maaliyetlerinin yaklaşık 17 tanesi merkezi hükümet ve Avrupa birliği Fonlarından yapılması farkındalığı var. 3-4 tane projemiz belediyemizin öz kaynaklarıyla yapılacak projeler. Bu projelerin her birinde akademik destekten istifade ediyoruz. Daha yaşanılabilir, ortak akılla yönetilen bir Erenler için bizler elimizi taşın altına koyduk. Destek sayın Erenler halkından, takdir sayın Cumhurbaşkanımızındır” açıklamalarında bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni