Siyaset
Giriş Tarihi : 15-12-2023 17:26

LC Haber’e çifte ziyaret

AK Parti Adapazarı Belediye Meclis üyesi aday adayı Mehmet Demir ve MHP Geyve Belediye Meclis Üyesi aday adayı Zehra Toy LC Haber ekibini ziyaret etti.

LC Haber’e çifte ziyaret

AK Parti Adapazarı Belediye Meclis üyesi aday adayı, Sakarya Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Medet Eli Derneği başkan yardımcısı Mehmet Demir ile birlikte

 

AK Parti’de ve STK’larda birçok görev alan, ayrıca Federasyon genel sekreterliği ve Dernek Başkanlığı görevlerinde de bulunan Zehra Toy; www.lchaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan’ı ziyaret etti.

 

İki siyasetçi, Candan’a seçim çalışmalarından ve hedeflerinden bahsederken; Candan ise can kulağıyla dinledi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak muhabbetle geçen görüşmenin ardından aday adayları Zehra Toy ve Mehmet Demir müsaade isterken, Candan ise nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek uğurladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni