Siyaset
Giriş Tarihi : 13-02-2024 11:38

Mehmet Balcı: Amacımız halkımıza gerçekten hizmet etmek

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Erenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Balcı, 31 Mart Yerel ve Mahalli idareler seçimleri kapsamında seçim çalışmaları soluksuz devam ediyor. Halk ile sık sık bir araya gelerek görüşlerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Balcı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Mehmet Balcı: Amacımız halkımıza gerçekten hizmet etmek

“Amacımız halkımıza gerçekten hizmet etmek” diyen Balcı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Siyasete atılma sebebim, haksızlıkları görüyoruz. Biz de her vatandaş gibi eziliyoruz. Halk olarak ne sıkıntı çekiyoruz bunun sesini çıkartmak istedim. Ben de halktan biri olarak belli bir yere gelmek istiyorum. Sesimizi de en iyi yerlere duyurmaya çalıştırıyorum. Amacımız halkımıza gerçekten hizmet etmek. Biz cebimizi doldurma derdinde değiliz. Elhamdülillah biz ekmeğimizi zaten anlımızın teriyle kazanıyoruz. Biz bugüne kadar kul hakkı yemedik. Kul hakkı yemekten Allah’a sığınırız. Halk tarafından sevilir sayılırız. Bugüne kadar kimseye kötülüğümüz, hakaretimiz olmadı. Ben 2015 yılında Saadet Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı da yaptım. Şu anda Anadolu Birliği Partisi çatısı altında Erenler Başkan Adayıyım.

“Amacımız halka Allah rızası için hizmet etmek”

Benim projem şu, Allah nasip eder de başkan olursam her hafta halkımızla istişare toplantıları yapacağız. Sorunu halkın kendisinden dinleyip, çözümü de halkın kendisinden alacağız. Biz halkız, halk sorun yaşıyor. Halkımızla beraber sorunlara çare bulacağız. Rahat ve yaşanabilir bir belediye meydana getireceğiz. Bu nedenle siyasete atıldık. Biz bu şekilde yaparsak hem Sakarya’da hem de Türkiye genelinde örnek oluruz. Böylece bütün ülkeye yayılır. Amacımız halka Allah rızası için hizmet etmek. Biz kimseyi dinle, imanla kandırmaya çalışmıyoruz. Bu sorunu yaşayan halktır, çözümü bulacak olan da halktır. ‘Senin derdin benim derdimdir’ sloganıyla yola çıktık. Allah’ın izniyle mücadelemizi yapıyoruz. Halkımızdan da destek bekliyoruz”

ABP Erenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Balcı kimdir?

1982 yılında Ağrı Eleşkirt köyünde doğdu. İlkokul Eğitimini Ağrı’da okuyan Mehmet Balcı Ortaokul eğitimi ise Sakarya’da tamamladı. 1996 yılında Sakarya’ya taşındı. Oto boya mesleki kursuna giderek meslek hayatına atıldı. 2012 yılında kendi oto boya kaporta dükkanını açtı. 2015 yılında Saadet Partisi Arifiye İlçe Başkanı oldu. Son olarak 31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerinde Anadolu Birliği Partisi (ABP) Erenler Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni