Siyaset
Giriş Tarihi : 27-05-2023 11:12

Melisa Bülbül’e esnafında sıcak karşılama

28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürerek, gönül verdiği partisinin genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy toplayan Av. Melisa Bülbül; ilçe ziyaretleri kapsamında Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Gazeteci Yazar Cihan Emre’yi makamında ziyaret etti.

Melisa Bülbül’e esnafında sıcak karşılama

“Türkiye’de gençler hayatın her alanında varlıklarıyla ülkemizin yolunu aydınlatıyor”

14 Mayıs'ta yapılan Milletvekilleri seçimi için AK Parti’den Sakarya Milletvekili Aday adayı olan ve en genç aday adayı unvanını taşıyan Av. Melisa Bülbül; aday gösterilmemesine rağmen durmak yok yola devam diyerek, çalışmalarını artırarak, aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına teşekkür ziyaretinde bulunan genç Avukat Melisa Bülbül; “Doğru zaman, doğru adam; Doğru Adımlarla, Yola Devam” sloganıyla da “Türkiye’de gençler hayatın her alanında varlıklarıyla ülkemizin yolunu aydınlatıyor” diyen Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaşlardan oy topluyor.

BÜLBÜL: “Her zaman ve her konuda esnafımızın yanındayız”

İlçe ziyaretleri kapsamında; Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Avukat Melisa Bülbül; burada Oda Başkanı Gazeteci Yazar Cihan Emre ve Başkan Yardımcısı İbrahim Bayraktar ile bir süre görüştü. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede; aday adaylık döneminde yoğun çalışmalarından dolayı ziyaretlerine gelemediğini dile getiren Melisa Bülbül; “Size ziyaretimizi ancak yapabildik. Bu vesileyle başkanlığınızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Ailemle her yazımızı Karasu ilçesinde geçiren biri olarak, aslında bende bir Karasu’lu sayılırım. Bir genç siyasetçi dışında, bir avukat olarak her zaman ve her konuda esnafımızın yanındayız. Bu vesileyle de 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz” dedi.

EMRE: “Bir Karasulu olarak, adayımız olarak da desteğimizi seve seve gösteririz”

Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Gazeteci Yazar Cihan Emre ise; ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “AK Parti’den listeye girememesine rağmen, bizi ilk ve tek kişi olarak ziyarete gelerek onurlandıran Melisa hanımı tebrik ediyoruz. Kendisinin de yaz aylarında ilçemizde bulunmasından dolayı, bizden biri Karasulu olması da ayrıca bizi memnun etti. Kardeşimizin yaşı daha genç, önünde daha çok yol var. Listeye girememesine rağmen gönül verdiği partisi için, yılmadan çalışmaya devam ediyor. Buda kalbindeki sevgiyi gösteriyor. İnşallah kendisini önümüzdeki 5 yıl sonra milletvekili seçimlerinde aday olarak görür,  bir Karasulu olarak, adayımız olarak da desteğimizi seve seve gösteririz. Yolu bahtı açık olsun” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni