Siyaset
Giriş Tarihi : 07-01-2024 12:21

Mimar Erdal Yıldırım: Erenler’in yıldızını birlikte daha çok parlatacağız…

AK Parti’de aday belirleme sürecine kısa bir süre kala aday adayları son hünerlerini gösteriyor. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve STK ziyaretlerine durmadan devam eden AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Erdal Yıldırım, “Erenler’in yıldızını hep birlikte daha da çok parlatacağız” açıklamalarında bulundu.

Mimar Erdal Yıldırım: Erenler’in yıldızını birlikte daha çok parlatacağız…

AK Parti’de aday adaylık başvuru sürecinin bitmesiyle birlikte önümüzdeki haftalarda netleşmesi beklenen adaylık sürecinde adaylar sahalarda boy göstermeye devam ediyor. Erenler’in sevilen isimlerinden olan AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı genç, aktif iş insanı Mimar Erdal Yıldırım, çalışmalarına hızla devam ediyor. Esnaf ve STK ziyaretlerini yaptığını belirten Yıldırım seçim çalışmalarından bahsetti. Yıldırım, “seçim çalışmaları kapsamında esnaf abilerimizi ve kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Esnaf ve Vatandaşlarımız genel olarak ziyaretlerimizden memnun olduklarını görüyorum.

AK Parti’den Erenler Belediye Başkan Aday Adayı olduğumdan beri Kimin kapısına gittiysek, çoğu zaten tanıdık isim. Erenler insanı birbirini tanır. Erenlerimizi sokak sokak çok iyi tanıyoruz. İnsanımızın ne düşündüğünü ne yaşadığını biliyoruz. Esnafımız bizim için çok değerlidir. Onları ziyaret ederek hem hal ve hatırlarını soruyoruz hem de onlardan gelen talep ve istekleri dinliyoruz. Bizleri büyük bir teveccühle karşılayan esnafımıza cani gönülden çok teşekkür ediyorum. Erenlerimizin yıldızını birlikte daha çok parlatacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Mimar Erdal Yıldırım kimdir?

1973 yılında Sakaya İli, Erenler İlçesi, Değirmendere Köyü’nde doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. K.K.T.C. Lefkoşa Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden Lisans mezunu. Kasım 1999 Yılında Adapazarı Belediyesi Planlama Müdürlüğünde İş hayatına başladı. 2001 yılında kendisine ait özel mimarlık bürosu açan Mimar Erdal Yıldırım, halen kendine ait ofisinde serbest proje çiziyor, inşaat işleri ve danışmanlık hizmetleri yapmaktadır.

2001 yılında Sakarya Mimarlar Odası Yönetim Kurulu’na seçildi. Sayman ve Sekreter üye olarak 2009 yılına kadar 3 dönem Oda yönetiminde görev yaptı. 2004-2009 ve 2009-2014 Yılları arasında Erenler Belediyesinde 1 Dönem Encümen Üyeliği, 9 Dönem de İmar Komisyonu Başkanlığı yaptı. 2009’da yapılan il seçiminde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Mali ve İdari İşlerden sorumlu İl Başkan yardımcılığı ve Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 2012’de 2’inci defa İl Yönetim Kuruluna seçilerek, Geyve den sorumlu il Koordinatörü görevini yaptı. 2014 Yerel Seçimleri için İldeki görevinden istifa ederek Erenler Belediyesine Başkan aday adayı oldu. Ve son olarak 31 Mart 2024 yerel seçimleri için tekrar AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı olan Mimar Erdal Yıldırım’ın aynı zamanda birçok STK üyeliği bulunuyor.

2009-2013 Sakarya Turizm Platformu Kurucu Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliliği, Tanıtım ve Organizasyon Başkan Yardımcılığı yaptı. 2010-2012 Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü Derneği Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, 2004-2010 Yılları Arası Sakarya (RİDER) Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, 2013-2018 SATSO Meclis Üyeliği, 18. Meslek Komitesi Üyeliği, 2014-2018 Yılları arası Kanserder Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra 2016 yılında katıldığı Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Üyeliği halen devam etmektedir. 2019-2020 yılı Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

 

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni