Siyaset
Giriş Tarihi : 25-01-2024 12:08

OFF-Road’a binen ya Cumhurbaşkanı oldu ya da belediye başkanı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından; akıllara geçtiğimiz 2023 genel seçimlerinde Off-Road/Pikap aracına çıkarak açıklama yapması geldi.

OFF-Road’a binen ya Cumhurbaşkanı oldu ya da belediye başkanı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından; akıllara geçtiğimiz 2023 genel seçimlerinde Off-Road/Pikap aracına çıkarak açıklama yapması geldi. “O araca çıkan ya cumhurbaşkanı oluyor, ya milletvekili ya da belediye başkanı. Şimdi de Yusuf Alemdar’ın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklandı. Başkanımız Alemdar’ı daha da iyi yerlerde göreceğimizden eminiz” diyen iş adamı Aykut Saban, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sırasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile birlikte Off-Road/Pikap aracında konuşma yapmasını anımsattı.

Başkan Alemdar’ın Off-Road/Pikap aracı üzerinden seslenmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi hayatına benzeten İş Adamı Aykut Saban, “Şu küçücük araçtan 1 cumhurbaşkanı, 2 başbakan, 1 bakan, 4 milletvekili, 3 belediye başkanı çıktı. Şimdi de geçtiğimiz 2023’de cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken, Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar ile Ford Renger Off-Road/Pikap araçlarına çıkarak kutlama yaptık. Sayın Alemdar, şimdi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Sayın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Alemdar’ın daha da iyi yerlere geleceğinden eminiz. Kendisine başarılar diliyoruz. Biz her zaman destekçisiyiz” açıklamalarında bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni