Siyaset
Giriş Tarihi : 07-12-2023 11:42

Şenol Dinç’ten LC Haber’e ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ İdari İşler Müdürlüğünden istifa eden ve Erenler Belediyesi için adaylığı konuşulan Şenol Dinç, LC Haber İmtiyaz Sahibi Levent Candan’ı ziyaret etti

Şenol Dinç’ten LC Haber’e ziyaret

Sakarya’da birçok üst düzey görevde bulunan ve son olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ İdari İşler Müdürlüğünden istifa eden Şenol Dinç, www.lchaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan’ı ziyaret etti.

SASKİ’deki görevinden istifa ederek Cumhur İttifakı’nın Erenler Belediye Başkan adaylığına talip olan Dinç; “ben Erenler’in bir neferiyim, hizmetkarıyım. Yıllarca hizmet olmuş olduğum Erenler’de mahalle mahalle, ev ev gezerek; sıkılmadık el, görülmedik yüz, kucaklamadık bir beden bırakmadık. Ben Erenler’in insanıyım ve Erenler’in çocuğuyum. Erenler’de doğduk, büyüdük ve yetiştik. Şimdi de Erenler’ime de hizmet etmek istiyorum. Cumhur İttifakı'nın Erenler Belediyesi için belirleyeceği aday çerçevesinde hareket ederek, Cumhur İttifakı’nın adayı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Dinç; “halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapacağım ve şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için projeler geliştireceğim”

Biz ekibimizle, Erenler için hazırlanmış olduğumuz 30’un üzerinde projemiz var. ARGE ekibimiz, proje ekibimiz ve sosyal medya ekibimizle birlikte sahada çalışmalarımızı sosyal alanda yapıyoruz” dedi.

Dostça geçen ziyaretin ardından LC Haber İmtiyaz sahibi Candan, ziyaretten çok memnun kaldığını belirtirken; Dinç ise ziyaretini kabul ettiği için Candan’a teşekkür etti.

Erenler için adaylığı konuşulan Şenol Dinç kimdir?

1969 yılında Sakarya Akyazı’ya bağlı Sukenarı Köyünde doğdu. İlkokul tahsilini Erenler 50. Yıl İlköğretim Okulunda, lise tahsilini 1986 yılında Sakarya İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1987 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda İmam Hatip olarak Memuriyet hayatına başladı. 1999 Depremi sonrası Sakarya Valiliğinde, Sakarya İl Müftülüğünde Büro memurluğu ve Sicil Memurluğu görevlerinde bulundu. 2005 yılında Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü'ne naklen ataması yapılarak Sicil-Disiplin ve Hukuk Bürosunda 5 yıl görev yaptı. 2010 yılında Sakarya-Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak naklen ataması yapıldı ve bu görevde 9 yıl görev yaptı. Vatandaşlarımıza yönelik birçok proje hazırlayarak (Kanser tarama, Uyuşturucu ile mücadele, Gençler okuyor gibi projeler başta olmak üzere diğer sosyal ve Kültürel Projeler), projelerini tamamladı.

2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Erenler Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Cumhur İttifakı gereği Memuriyet görevine geri döndü ve sırasıyla İşletme ve İştirakler Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Bilgi İşlem Müdürü olarak görev yaptı. 2022 yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde İdari İşler Müdürü olarak naklen ataması yapıldı. Ayrıca, 36 yıllık Devlet Memurluğu ile birlikte Sakarya İmam Hatip Mezunları Derneği (SİMDER) yöneticiliği, Erenler SİMDER Temsilciliği, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nda (TÜRKAV) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Erenler İlçesi Mütevelli Heyet Üyesi, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kurucu Üyesi ve Yöneticiliği Türk Diyanet Vakıf-Sen Sakarya İl Başkanlığı unvanlarıyla aktif görevlerde bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni