Genel
Giriş Tarihi : 08-11-2022 11:51   Güncelleme : 08-11-2022 11:51

Uluslararası Sağlık Turizm'i Uzmanı İş İnsanı Eyüp Arıcan; LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti

İlimiz Turizmine önemli katkılar sunan Uluslararası Sağlık Turizm'i Uzmanı Eyüp Arıcan; LC Haber Ajansı'nı  ziyaret etti

Uluslararası Sağlık Turizm'i Uzmanı İş İnsanı Eyüp Arıcan; LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti

İlimiz Turizmine önemli katkılar sunan Uluslararası Sağlık Turizm'i Uzmanı Eyüp Arıcan; LC Haber Ajansı'nı  ziyaret etti. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Derneği Sakarya İl Temsilcisi, LC Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve LC Haber Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan; Eyüp Arıcan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek; "LC Haber Ajansı olarak yaptığımız çalışmalar ile Sakarya’mıza katkılar sağlamaya devam ediyoruz. İlimizin her alanda diğer şehirlerle yarışabilmesi ve daha güzel hizmetler yapılabilmesi adına mesleki anlamda üzerimize düşeni yapma gayreti şevki ve azminde olacağız. Bizi ziyaret ederek onurlandıran Uluslararası Sağlık Turizm'i Uzmanı değerli Dostum İş İnsanı Eyüp Arıcan beye olarak bu şehre önemli katkılar sunduğunuzu biliyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Serdivan İlçesi'nde bulunan Rönesans Diş Hekimliği İşletme İş Geliştirme ve Sağlık Turizmi Müdürü Eyüp Arıcan ise ziyarette yaptığı konuşmasında Sakarya’yı tüm ilçeleriyle çok sevdiğini belirterek “Ben Uluslararası Turizm Uzmanıyım. Fakat Sakarya’yı çok seviyorum. Sağlık Turizmi ile Sakarya Kültür Turizmini harman yapmak amacındayım. Bu yönde çalışmalarım sürüyor.” diyerek Levent Candan ve LC Haber Ajansı ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni