YURT HABERLERİ
Giriş Tarihi : 30-10-2023 13:50   Güncelleme : 30-10-2023 13:59

VATAN PARTİSİ, CKD VE TGB 100.YILDA 100 BİN KİŞİYLE ANITKABİR'E YÜRÜDÜ

TGB (Türkiye Gençlik Birliği) Genel Başkanı Kayahan Çetin’in değerlendirmesi. Cumhuriyetimizin 100.Yılında "ABD ve İsrail'e Meydan Okuyoruz! Tam Bağımsız ve Üreten Cumhuriyet İçin Yürüyoruz" sloganıyla düzenlediğimiz 29 Ekim miting ve yürüyüşümüze 100 bin vatandaşımız katıldı.

VATAN PARTİSİ, CKD VE TGB 100.YILDA 100 BİN KİŞİYLE ANITKABİR'E YÜRÜDÜ

TGB (Türkiye Gençlik Birliği) Genel Başkanı Kayahan Çetin’in değerlendirmesi.

Cumhuriyetimizin 100.Yılında "ABD ve İsrail'e Meydan Okuyoruz! Tam Bağımsız ve Üreten Cumhuriyet İçin Yürüyoruz" sloganıyla düzenlediğimiz 29 Ekim miting ve yürüyüşümüze 100 bin vatandaşımız katıldı.

 

Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa, CKD Genel Başkanı Tülin Oygür ve TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin'in vatandaşlara hitap ettiği mitingin ardından Anıtkabir'e yürüyüşe geçildi.

 

100.yılın tek örgütlü halk yürüyüşünü vatandaşlarımız bağrına bastı. Birinci Meclis ve Anıtkabir'e akan Ankaralılar yürüyüşümüze dahil oldu, flamalarımızı taşıdı, sloganlarımıza eşlik etti.

 

Yürüyüşümüz Ankara'da 100.yıla dair düzenlenen diğer tüm etkinliklerden daha fazla ilgi gördü. Bu durum da halkın 100.yılı içeriksiz ve içi boş bir kutlamayla değil siyasi içeriği ve anlamı olan, antiemperyalist bir eylemle kutlamak istediğinin göstergesi oldu.

 

Yüzyılın Yürüyüşü kutlu olsun.

 

Kayahan Çetin

TGB Genel Başkanı

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni