Ekonomi
Giriş Tarihi : 26-10-2023 14:15

Yatırımcıların gözü Sapanca, Karasu ve Geyve’de

Başarılı Gayrimenkul Danışmanı Müzeyyen Pamukçu; şehir dışındaki yatırımcıların Sapanca, Karasu ve Geyve’deki mülkleri değerlendirdiğini söyledi.

Yatırımcıların gözü Sapanca, Karasu ve Geyve’de

15 yıllık yöneticilik serüveninin ardından emlak sektörüne geçen başarılı Gayrimenkul Danışmanı Müzeyyen Pamukçu, başarı hikayesini anlattı. Sakarya Üniversitesi Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği mezunu olan Pamukçu; “ üniversiteden mezun olduktan sonra 4 yıl mağaza yöneticiliği yaptım, 11 yıl da sinema sektöründe çeşitli pozisyonlarda bulunup en son bölge müdür yardımcılığı olarak işten ayrıldım. Şimdi ise 15 yılın ardından yeni bir sektöre adım attım. İşimi severek yapıyorum; zaten en önemlisi de bu bence” açıklamalarında bulundu.

“İnsanlarla diyalog içinde olmayı seviyorum”

15 yıl yöneticiliğin ardından yeni bir sektöre yelken açan Pamukçu, neden gayrimenkul Danışmanlığını seçtiğini açıkladı. Pamukçu; “Bu sektörü seçmemin en büyük sebebi hayatımda dinamik ve aktif rol oynaması. İnsan ilişkileri ve insanlarla bir arada diyalog içinde olmayı seviyorum. Yıllarca yaptığım işlerde; iş arkadaşlarımla ve müşterilerle hep iç içeydim. Şimdi ise emlak sektöründe yine insanlarla iç içe olmak beni daha çok mutlu ediyor. Yani emlak sektörüne girerek çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bu noktada söyleyeceğim en önemli şey, işi severek ve kuralına göre; yani etik ve ahlaki değerlere uygun bir şekilde yapmak” ifadelerini kullandı.

“Bazen günün 24 saati bile yetmiyor”

Açıklamalarına devam eden başarılı iş kadını Pamukçu; “Rutin olarak mutlaka müşterileri ziyaret ediyorum, yeni portföyler bakıyorum. Sektördeki arkadaşlarla da görüşmeler yapıyorum. Mutlaka emlak siteleri üzerinden araştırmalar yapıyorum ve haberler okuyorum. Ama bunları yaparken en önemli kısım işin sahasında olabilmek. Yani olabildiğince oyunun içinde kalma. Ben yaklaşık 8 aydır bu sektörün içindeyim. Fazlasıyla sahada çalışıyorum ve sahada aktif olmayı çok seviyorum. Bazen günü 24 saati bile yetmiyor. Ama ben bu maratonu ve işimi seviyorum” dedi.

“Öğrenmeye her zaman devam ediyorum”

Pamukçu; “Her gün bilgi birikimimin üzerine bir tane daha ekliyorum. Eğitim almaya devam ediyorum. Şuan içinde bulunduğum firma (Keller Williams) Gayrimenkul Danışmanlık Firması aynı zamanda.  Her sabah kurumsal toplantılarımız oluyor. Bunlar beni dinamik ve diri tutuyor. Sektör içerisindeki büyük toplantılara katılıyorum. Tüm Türkiye’deki emlakçıların toplandığı 3 günlük bir kampa katılmıştım. Bu kampın bana inanılmaz değer kattığını düşünüyorum. Geçtiğimiz haftalarda yine 380 tane emlakçının bulunduğu başka bir kamptaydım. Bu da bana farklı bakış açıları sağladı. Yakınlarda tekrar bir kampa katılacağım. Böylece kendimi diri tutarak; hem kendime, hem işime yatırım yapıyorum.

Yatırımcıların göz bebeği Sapanca, Karasu ve Geyve’de

Sapanca, Karasu ve Geyve ilçelerinde çalışıyorum. Portföylerim genellikle şehir dışında. Yatırımcılar genel olarak bu bölgeleri değerlendiriyorlar. Yani Sapanca, Karasu ve Geyve yatırımcıların göz bebeği diyebiliriz” sözleriyle açıklamasını sonlandıran başarılı Gayrimenkul Danışmanı Müzeyyen Pamukçu, müşterilerin kendisiyle iletişime geçebileceği telefon numaralarını (0534 700 05 09 – 0212 688 66 88) paylaştı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni