Siyaset
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:56

Zafer Partili Meclis Üyesi Adaylarından Serdar Ulu'ya ziyaret

Zafer partisi Serdivan 1'inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev ve Zafer Partisi Adapazarı 1'inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Serkan Duman, Ülkü Ocakları Eski Dönem Başkan Yardımcısı Serdar Ulu'yu ve gençleri ziyaret etti.

Zafer Partili Meclis Üyesi Adaylarından Serdar Ulu'ya ziyaret

Serdivan'da seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Zafer partisi Serdivan 1'inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev ile birlikte Zafer Partisi Adapazarı 1'inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Serkan Duman, seçim çalışmaları kapsamında Çark Caddesi Gökalp sokakta bulunan Ülkü Ocakları Eski Dönem Başkan Yardımcısı Serdar Ulu'yu ve gençleri ziyaret etti.

Gençlerin sorunlarını dinleyen, Zafer Partili meclis üyesi adayları, projelerinden bahsettiler. Gençler tarafından sıcak kanlılıkla karşılanan Tanrısev ve Duman, ziyaretini kabul ettiği için Serkan Ulu'ya teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Serdivan 1'inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, "Gençlerin en çok dile getirdikleri konu işsizlik ve ekonomide ki bozukluk olduğunu belirttiler. Sorunlarını tek tek not aldık. Halkımız taktir edersek, meclis üyesi olursak, eşit ve adaletli bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Not aldığımız sorunları mutlaka mecliste dile getireceğiz" dedi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni