Siyaset
Giriş Tarihi : 13-12-2023 17:24

Zehra Toy: toplumumuzun yarınları için adımlar atacağız

AK Parti’de bir çok görevde bulunan Zehra Toy, MHP Geyve Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığına başvurdu. Toy; “toplumumuzun yarınları için adımlar atacağız” dedi.

Zehra Toy: toplumumuzun yarınları için adımlar atacağız

Sakarya siyasetinde adını başarılarla duyuran Zehra Toy Geyve Belediyesi için aday adaylık başvurusunda bulundu. MHP Geyve İlçe Başkanlığında düzenlenen törene, MHP Geyve ilçe yönetiminin yanı sıra; Toy’un akrabaları ve sevenleri katıldı. Başvurusunu Geyve ilçe başkanı Murat Çakmak’a teslim eden Toy, başvurunun ardından şu açıklamalarda bulundu;

“Her bir görevlendirmelerimizde teşkilatımızın, milletimizin ve toplumumuzun yarınları için adımlar atmış bulunmaktayız. İlçe belediye meclis üyeliği aday adayı başvurumda da davamızın ve Milliyetçi Hareket Partisi ailemizin yanında duruşumuzdur. Derdimiz hiç bir zaman makam ve mevki olmamıştır. Gönüllerin makamına talip olarak çıktığımız bu yolda hep birlikte el ele, Türkiye yüzyılı yürüyüşünde yan yanayız ve desteğimiz tamdır. Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; Kutlu davamız kolay değildir. Zaman gerektirir, yürek gerektirir, sabır, fedakarlık, tahammül ve hatta acı gerektirir. Dava ahlakı dediğimiz budur. Hakkımızda hayırlısı dedik ve başvurumuzu gerçekleştirdik.”

Zehra Toy kimdir?

Mahalle Başkanlığı, Sandık Müşahitliği, İl Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İl Yönetim Kurulu Üyesi, İl Başkan Yardımcılığı, İlçe Koordinatörlükleri gibi AK Parti’de bir çok görev alan Zehra Toy, son olarak MHP Geyve Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. Siyasetin yanı sıra, STK’larda da görev alan Toy, Federasyon genel sekreterliği ve Dernek Başkanlığı görevinde bulundu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni