Siyaset
Giriş Tarihi : 26-01-2024 16:32

Bahçelievler Perşembe Pazarı esnafından Aziz Özgür’e tam destek

AK Parti Serdivan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aziz Özgür, Bahçelievler Perşembe pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bahçelievler Perşembe Pazarı esnafından Aziz Özgür’e tam destek

31 Mart Seçimlerine yaklaşırken aday adayları boy göstermeye devam ediyor. Aynı zamanda Bahçelievler Cevahir Life Öğrenci Yurtlarının kurucusu olan AK Parti Serdivan Belediye süreciyle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

Meclis Üyesi Aday Adayı Aziz Özgür, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bahçelievler Perşembe pazarı esnafıyla görüşerek sıcak samimi diyalog kuran Aziz Özgür, halka seçim ve adaylık Pazar esnafının problemlerini dinleyen Özgür, halktan tam destek aldı. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Serdivan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aziz Özgür, “Bugün Bahçelievler Perşembe pazaryerini ziyaret ederek esnafımızla bir araya geldik. Problemlerini dinleyerek, istişarelerde bulunduk. Halktan çok güzel dönüşler alıyoruz. Neredeyse hepsi destek olacağını belirtti. Mahallemizin sorunları ve eksikleri için tanınan, bilinen, güvenilir, çalışkan kişilikli ismi Aziz Özgür'ün başarılı olacağına inanıyoruz dediler. Halkımızı mahcup etmeyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni