Yaşam
Giriş Tarihi : 28-10-2023 14:23

Cumhuriyetin 100. Yılı’na coşkulu kutlama

Deli Dumrul Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ‘’Cumhuriyetinin Kuruluşunun 100. Yılı’’ etkinlikleri kapsamında Adapazarı Engelsiz Kafe’de muhteşem bir gece düzenledi. Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği’nin (SASKÜD) katılımıyla müzik dolu bir programda doyasıya eğlenen konuklar Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladı.

Cumhuriyetin 100. Yılı’na coşkulu kutlama

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşu’nun 100. Yılı nedeniyle güzel bir programa imza atan Deli Dumrul Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği müzik dolu programda konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

YOĞUN KATILIM

Oldukça yoğun katılımın olduğu yemekli programa, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Kent Şurası Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Şefik Akar, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zuhal Erol, SASKÜD üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Sakarya’nın sevilen renkli simaları ve çok sayıda müziksever katıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni