Spor
Giriş Tarihi : 12-03-2024 12:03

Engelli Sporcular için yardım gecesi hüsranla bitti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Futbol Kulübü, futbolcular için yardım gecesi düzenledi. Sakarya’da birçok siyasi parti, kurum ve kuruluşun davet edilmesine rağmen katılımın az olması geceyi hüsranla bitirdi.

Engelli Sporcular için yardım gecesi hüsranla bitti

Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleşen organizasyona, Sakarya Vali Yardımcısı Mustafa Kutlu, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç, Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Vatan Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bahtiyar Bodur, Tüm İnternet Gazetecileri Derneği (TİNGADER) Sakarya Şube Başkanı Levent Bayri, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan, Gazeteci Suat Beyenal, Yeniden Refah Partisi Kocaali Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan ve AK Parti Erenler Eski Belediye Meclis Üyesi Semiha Bafralıoğlu katıldı.

Birçok kurum ve kuruluşların davet edilmesine rağmen beklenen katılım olmayınca, engelli futbolcuların hüznü adeta gözlerinden okunuyordu.

Kokteyl eşliğinde devam eden geceye, en büyük katkıyı takımın sponsorlarından olan iş insanı Semih Güngör ile Kocaali Belediye Başkan adaylarından Recep Erdoğan verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım, Başkan Yardımcıları Serdal Rodop ve Ali Donat’ın başlattıkları açık arttırmada top ve formalar satışa sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım ile yönetiminin düzenlediği yardım gecesi beklenen ilgiyi görmedi. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Yıldırım; "Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni