Ekonomi
Giriş Tarihi : 01-11-2023 14:54

Gold Dar Dokuma üretime hızla devam ediyor

Sakarya’nın köklü firmalarından olan Gold Dar Dokuma, müşterilerine geniş bir seçenek sunarak ihtiyaçlarına uygun lastikler üretiyor.

Gold Dar Dokuma üretime hızla devam ediyor

2013 yılında Sakarya’da kurulan ve 10 yılda büyük adımlar atan Gold Dar Dokuma Türkiye’nin gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor. Dokuma lastik, polyester ve lateks bileşimi ile üretim yapan Gold Dar Dokuma, Erenler’deki tesislerinde; müşterilerinin isteklerine göre pamuk veya naylon hammaddeli dokuma lastik üretiyor.

Gold Dar Dokuma tarihçesi

Gold Dar Dokuma, 2013 yılında Sakarya, Türkiye’de kurulan bir firmadır. Firmada, modern ekipman ve son teknolojiye sahip tesisleriyle faaliyet göstermektedir. Üretimde örme ve dokuma tekniklerini kullanarak çeşitli ürünler üretilmektedir. Öncelikle, örme ve dokuma lastik çeşitleri konusunda uzman olan Gold Dar Dokuma, müşterilerine geniş bir seçenek sunarak ihtiyaçlarına uygun lastikler üretiyor.

Ne üretiyor?

Ayrıca Gold Dar Dokuma tesisinde; saten kurdele çeşitleri, organze kurdele çeşitleri ve baskılı kurdeleler gibi farklı kurdele türleri üretiliyor. Üretilen kurdeleler, çeşitli dekoratif amaçlarla kullanılabilecek estetik ve şık tasarımlara sahip. Dekoratif kurdelelerin yanı sıra; fermuar şeritleri, yatak şeritleri ve dar dokuma şeritleri gibi diğer ürünleri de üretmektedir.

Fermuar şeritleri ile dar dokuma arasındaki fark

Fermuar şeritleri; fermuar sistemlerinin yanı sıra çeşitli giyim ve tekstil ürünlerinde kullanılan şeritlerdir. Yatak şeritleri, yatakların kenarlarını süslemek ve takım uyumunu sağlamak için kullanılan şeritlerdir. Dar dokuma şeritleri ise farklı genişlik ve desenlerde üretilen, çeşitli amaçlar için kullanılan şeritlerdir.

En önemli amacı; müşterilerini memnun etmek

Yüksek kalite standartlarına ve müşteri memnuniyetine önem veren Gold Dar Dokuma, müşterilerine çeşitli seçenekler sunarak ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak ürün yelpazesini genişletiyor. Erenler’de bulunan kendi atölyesinde üretim yapan Gold Dar Dokuma’nın en önemli amacı; müşterilerini memnun etmek.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni