Siyaset
Giriş Tarihi : 26-01-2024 16:55

Mahmut Topal: Mahallemizin Huzur ve güveni için birlikte el ele vereceğiz

Tuzla Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Melih Topal seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine durmaksızın devam eden muhtar adayı, “Tuzla Mahallemiz için gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Mahmut Topal: Mahallemizin Huzur ve güveni için birlikte el ele vereceğiz

Sakarya’da ve özellikle Ankara’da da geniş çevresi olan Tuzla Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Melih Topal, dost ziyaretlerinde bulunuyor. “Çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayacağız” diyen Topal, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

Seçim çalışmalarından ve projelerinden bahseden Tuzla Mahallesi’nin iddialı muhtar adayı Topal, “Tuzla Mahallemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışacağız. Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Halk ile sık sık bir araya geliyor ve görüşlerini, önerilerini, şikayetlerini dinliyorum. Ben Tuzla Mahallemizin daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Mahallemizin Huzur ve güvenin adresi olması için birlikte el ele vereceğiz. Bunun için Tuzla mahallesi için biz varız, hazırız, gümbür gümbür geliyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni