Siyaset
Giriş Tarihi : 04-04-2023 15:33

Milletvekili A. Adayı Tuğba Akkar’dan, Savaşçı’ya ziyaret

AK Parti 28. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Tuğba Akkar, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı makamında ziyaret etti.

Milletvekili A. Adayı Tuğba Akkar’dan, Savaşçı’ya ziyaret

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den Sakarya Milletvekili Aday Adayı olan Diş Hekimi Tuğba Akkar, sakatlanan eline rağmen çalışmalarına hız verdi. Aday Adayı Tuğba Akkar, çalışmaları kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı ziyaret etti. Tuğba Akkar ziyaretinde; “ Değerli Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı makamında ziyaret ettim. Kendisi ile şehrimizdeki kütüphanelerin sayılarını nasıl arttırabileceğimizi konuştuk. Okuma oranının arttırabilmesi için İşletmelere kütüphane zorunluluğu getirilmeli mi bu konuda da fikir alışverişinde bulunduk. Sakarya’da Sağlık Turizminin arttırılabilmesi için neler yapılmalıdır. Meslek tanıtım günlerinde, Diş Hekimleri Odası, HEKİMSEN ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde doktor sayısını arttırılabilmesi için ne gibi çalışmalar yapılmalı bu ve benzeri konuları görüştük” diyerek İl Milli Eğitim Müdürü Savaçı’ya kendisini kabul ettiği için teşekkür etti.

 

Başarılar diledi

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ise nazik ziyaretinden dolayı Sakarya Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Tuğba Akkar’a çalışmalarında ve Aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni