Siyaset
Giriş Tarihi : 26-03-2024 14:31

Sapanca’da Senem Kılıç rüzgarı

Yerel seçimlere sayılı günler kala, İYİ Parti Sapanca’da düzenlediği yerel seçim mitingi ile sahaya ağırlığını koydu. İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç’ın düzenlediği mitinge yoğun katılım oldu.

Sapanca’da Senem Kılıç rüzgarı

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç, Sapanca ilçesi Kırkpınar Beldesinde yapılan mitingde sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaklarını açıkladı. Teravih namazı sonrası yapılan mitinge; İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, İYİ Parti Sakarya ve Sapanca Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra; Senem Kılıç’a gönül veren çok sayıda Sapancalı vatandaş katıldı.

Mitingde konuşma yapmak üzere sahneye çıkan İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Senem Kılıç, alkış yağmuruna tutuldu. Vatandaşlar “Sapanca için Senem ve Alpaslan Kılıç” sloganları atarken, Kılıç duygusal anlar yaşadı.

"Sapanca’mızı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız"

Konuşmasında Sapanca’da dengelerin değişeceğini belirten Senem Kılıç, “Kıymetli eşim Alpaslan Kılıç ile bu seçim sürecini alnımızın akıyla tamamlayacak, Sapanca’mızı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Bir turizm harikası olan Sapanca’mızın başta altyapı sorununu ele alarak, birlik ve beraberlik içerisinde şeffaf belediyecilik anlayışıyla Sapanca’nın yıldızını parlatacağız” açıklamalarında bulundu.

"Sapanca ve Kırkpınar hizmet fakiri kalmıştır"

Mitinge katılan yoğun kalabalığa teşekkür eden Kılıç, sözü eşi Alpaslan Kılıç’a verdi. Kılıç “Sapanca ve Kırkpınar hizmet fakiri kalmıştır. Eski güzel günlerini özlemektedir. Bunu sağlamak için eğitimli ve liyakatli ekibimizle hazırız, kararlıyız, kazanacağız. Sapanca ve Kırkpınar beldesinin değerli sakinlerinin huzurunda İYİ Parti il başkanımız Sn. Ahmet Uçak ve İYİ Parti Yozgat Milletvekili Sn. Lütfullah Kayalar’ın katılımıyla açık hava halk mitingimizi gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

"31 Mart akşamı zaferle tamamlayacağız"

Alpaslan Kılıç’ın ardından İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak konuşma yaptı. Partisinin adayı Senem Kılıç’ı yalnız bırakmayan Sapancalılara teşekkür eden Uçak, “Sapanca’mız ve Sakarya’mız İYİ olacak. Adayımız Senem Kılıç’ın dengeleri değiştirerek, çok güçlü bir şekilde süreci 31 Mart akşamı zaferle tamamlayacağından eminiz” ifadelerini kullandı.

Vekil Kayalar'dan Kılıç'a tam destek

Son olarak konuşma yapan İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Senem Kılıç’a tam destek verdi. Katılımcılara ve İYİ Parti yönetimine teşekkür eden Vekil Kayalar, “Sapanca’nın Senem Kılıç’a destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Miting, Sapanca'da siyasi atmosferi hareketlendirirken, İYİ Parti'nin Sapanca Belediye Başkan adayı Senem Kılıç'ın güçlü bir destekle seçimleri kazanacağına dair umutları artırdı. Sapanca halkı, 31 Mart akşamı gerçekleşecek olan seçimleri heyecanla bekliyor.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni