Genel
Giriş Tarihi : 10-03-2023 22:30

Serdivan’ın gözde mekanı YEKPARE Pastanesi markalaşacak

Serdivan İlçesi Orta Mahalle Hasır Sokak’ta hizmet veren YEKPARE isimli işletme sahiplerinden Burak Baş; “Sektörümüzde Sakarya için daha yeni gelişmeler, daha iyi ürünler sağlayabilmek için yeni şubeler, yeni işletmeler açma planlarımız var” dedi.

Serdivan’ın gözde mekanı YEKPARE Pastanesi markalaşacak

Yekpare isimli işletme hakkında bilgiler veren Burak Baş;” Kocaeli Üniversitesi'nden Turizm otelcilik bölümünden mezunum. Mesleğe girişim bu şekilde oldu. Yaklaşık on beş senedir mesleğin içindeyim. İki yıl önce de üç tane pastacı arkadaşımızla birleşerek böyle bir işletme kurma kararı verdik sektörümüze öncülük etmek, sektörümüzdeki yenilikleri takip etmek, müşterilerimize daha iyi, daha kaliteli hizmet sunabilmek için böyle bir girişimimiz oldu. Şu anda yaklaşık yirmi dört ay oldu burayı açalı. Kuru pasta, yaş pasta, sabahları poğaça, börek, kahvaltı, özel siparişler, şeker hamuru siparişler, zeytinyağlı çeşitlerimiz, hamburger-pizza çeşitlerimizle hizmet veriyoruz. İşletmemizde yirmi dört tane personel istihdam ediyoruz. Sürekli gelişen yeniliklere ayak uyduran bir yapımız var. Yurt içi, yurt dışı fuarları takip ediyoruz. Fuarlarda sürekli demo ustaları vasıtasıyla yenilikleri Sakarya'ya getirmeye çalışıyoruz. Sektörümüzde Sakarya için daha yeni gelişmeler, daha iyi ürünler sağlayabilmek için yeni şubeler, yeni işletmeler açma planlarımız var. Bu şekilde devam ediyoruz” dedi.

Kurumsal yerlere hizmet veriyoruz

Konuşmasında, Kurumsal yerlere de hizmet verdiklerini dile getiren Burak Baş; “Berkan Taraç, Eda Sümer, Burak Baş olarak üç ortak olarak kurduk biz bu işyerini. Üçümüz de pastacıyız, pastacılık sektöründen geliyoruz. Kendi müşteri portföyümüzün dışında kurumsal işletmelerle iş birliklerimiz var. Bunlara hizmet sağlıyoruz. İkramlıklar, kokteyller şeklinde kurumsal müşterilere de hizmet sağlıyoruz. Yeni projelerimiz var, kendi ortaklarımız arasında istişare edip yeni projeler, yeni hedefler doğrultusunda, yeni yerlerde şube açma planımız var” diye söyledi

Müşteri pasta alırken pastada nelere dikkat etmeli?

Burak Baş, konuşmasında Pastanın taze olmasına gerektiğine dikkat çekerek; “ Öncelikle pastanın görseline baktığınız zaman zaten bir ürün taze olduğunu veya olmadığını anlarsınız. Üzerindeki meyvelerin canlılığı, üzerindeki çikolatanın parlaklığı, işte yediğiniz zaman aldığınız tereyağı aroması, çikolata aroması. Bunlar pastada önemli etkenlerdir. Çok çeşitli paslar var tabii piyasada. Biz kaliteden ödün vermeden birinci sınıf malzemeyi kullanarak müşterilerimize en lezzetlisini sunmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni