Spor
Giriş Tarihi : 07-03-2024 17:43

Vali Karadeniz'den Sultanlar yakışır tebrik

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Voleybol Spor Kulübü'nün Voleybol Kadınlar 2. Lig Play-Off finallerini namağlup tamamlayarak şampiyon olarak 1. Lige yükselmesi dolayısıyla düzenlenen yemek programına katıldı.

Vali Karadeniz'den Sultanlar yakışır tebrik

Vali Karadeniz, yönetim, teknik heyet ve takım oyuncuları olan Sakarya'nın Sultanları ile emeği geçenleri tebrik etmek amacıyla düzenlenen yemeğe katıldı. Şampiyonluk kutlamaları ve başarıların paylaşıldığı bu özel etkinlikte Vali Karadeniz, kulübün başarılarını gururla selamladı ve takımı kutladı.

TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ve Sakarya yerel basının katıldığı şampiyonluk yemek programına büyük bir ilgi vardı. Kulüp başkanı Ömer Bektaş özellikle basın mensuplarına yalnız bırakmadıları için teşekkür ederken, Sakarya Valisine de katkılarından dolayı şükranlarını sundu. Teknik heyet ve sporcuları cani gönülden tebrik eden Başkan Ömer Bektaş çıtayı yükselterek hedefin Sultanlar Ligi olduğunu söyledi.

Tunatan ev sahipliği de gerçekşene programda ise iş insanı Tuna beye de ayrıca teşekkür edildi. Sezon başlangıcında Tuna Tan Sultanları yine Tunatan Tesislerinde ağırlamış kupayla buraya gelin şeklinde dilekte bulunmuştu. Bu dileğini gerçekleştiren Sultanları da duygu doku sözlerle tebrik etti.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni