Ekonomi
Giriş Tarihi : 08-02-2024 17:11

Gezi Rotası Turizm'e sürpriz ziyaret

Birçok turizm firmasında müdürlük ve danışmanlık yapan, sektöründe sevilen kişiliğe sahip Levent Soner kendi iş yerini açtı. TÜRSAB belgesini de almasıyla birlikte çalışmalarına başlayan Levent Soner ve ekibine dostlarından “hayırlı olsun” sürprizi geldi.

Gezi Rotası Turizm'e sürpriz ziyaret

Kısa sürede Sakarya’nın gözde turizm şirketi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Gezi Rotası Turizm sahibi Levent Soner’e dostlarından “hayırlı olsun” sürprizi geldi.

Şehrin dışından yola çıkarak, hayatın içinde gezi Rotası sunan deneyimli Turizmci Levent Soner’e özel pasta yaptırarak iş yerine ziyarete giden dostları, çıktığı yolda başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisini iletti.

Dostlarının yaptığı anlamlı sürprizden çok memnun olduğunu belirten Gezi Rotası Turizm sahibi Levent Soner, “Güzel, keyif dolu bir akşam oldu. Dostlar ve arkadaşlar ziyarete gelmiş. Rabbim utandırmasın. Dostlarımın güzel dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Gezi Rotası Turizm olarak kısa sürede büyük kitleye ulaştığını ifade eden Levent Soner, “Açmış olduğumuz yeni işletmede yurt içi ve yurt dışı turları yapıyoruz. Otel satışları, erken rezervasyon tatil sistemi vb. gibi şeyler yapıyoruz. Şuan önümüzde Kartepe ve Kapadokya turları var. Yaz otellerine ve tatil turlarına ağırlık vereceğiz. Hedefimiz uygun fiyata kaliteli hizmet sunmak” açıklamasında bulundu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni