Yaşam
Giriş Tarihi : 13-09-2023 23:36

Sarıkamış Şehitleri Anma standı ilgi odağı oldu

Serdivan Belediyesi tarafından 5-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Hemşeri Gecelerinde stant Sakarya Sarıkamış Platformu ‘Sarıkamış Şehitleri Anma’ stant ziyaret edenlere yöresel lezzetleri ikram etti

Sarıkamış Şehitleri Anma standı ilgi odağı oldu

Sakarya Sarıkamış Platformu Serdivan’da düzenlenen Hemşehri Gecelerinde açtığı ‘Sarıkamış Şehitleri Anma’ stant ile etkinliğe renk kattı. Platform Başkanı Ümit Kabay, Platform Sakarya İl Temsilcisi Mustafa Karabudak ve Platform Üyesi Ayhan Doçkaya, Hemşehri Geceleri süresince stant ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Sarıkamış’ın tanıtımı ve Yöresel ikramlar yapıldığı ‘Sarıkamış Şehitleri Anma’ standını; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürsel Baltacı ve Başkan yardımcıları Mustafa Karabudak ve Asker Bututaki, Yönetim kurulu üyeleri; Sucayi Solmaz, Burak Doğutürk, Erol Çekcan, Bahtiyar Sulu, Dr. Vahap Uğurlu, Volkan İşçi, Soner Behribey, Vezir Çubukçu, Taner Gökçe, Muhammed Emin Baltacı, Denetim kurulu üyeleri; Mustafa Bekil, Bülent Turan, Zeki Binici, Celal Dalmaz, Savaş Koçak ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti. (LC Haber)

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni